Izobraževalna delavnica: Strokovno vzdrževanje stavb – skrb dobrega upravnika

Vabimo k udeležbi na izobraževalni delavnici Strokovno vzdrževanje stavb – skrb dobrega upravnika, ki bo 18. maja v velika dvorani A v poslovni stavbi GZS v Ljubljani, Dimičeva 13.
Delavnica je namenjena vsem upravnikom večstanovanjskih stavb.

Dobro upravljanje in vzdrževanje stavbe je ena glavnih nalog upravnika večstanovanjske stavbe. Danes je vzdrževanje stavb kompleksno in strokovno delo, ki zahteva usposobljenega upravnika, ki pozna delovanje vgrajenih naprav, toplotnih postaj, kotlovnic, dvigal, skupnih klimatskih naprav, zato je pomembno, da upravnik zagotovi strokovnjake z različnih področij npr. strojništva, elektroinstalacij, gradbeništva, prava itd. Delo upravljanja in vzdrževanja določata: Pravilnik o upravljanj večstanovanjskih stavb (UL RS, 85/20139 in Pravilnik o standardih vzdrževanja stanovanjskih stavb in stanovanj (UL RS 18/2011).

Informacije o delavnici, kontakt in prijava na dogodek so dostopni na spletni strani GZS ZPN: https://www.gzs.si/zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/Novice/ArticleID/51977/strokovno-vzdrzevanje-stavb-skrb-dobrega-upravnika.

Lepo vabljeni!

Scroll to Top