Začetni tečaj DIALux – uporaba programske opreme DIALux za notranjo razsvetljavo

  • Simulacija s programom DIALux 4.13
  • Spoznavanje, načrtovanje in računanje notranje razsvetljave
  • Potrebni fotometrični podatki za izvedbo izračunov in simulacij

Komu je namenjen tečaj?

Tečaj je namenjen vsem, ki želite osvojiti osnovno znanje uporabe programskega paketa DIALux ali pa program že uporabljate, a niste vešči uporabe.
Simulacijo bomo izvajali s programom DIALux 4.13 na vaših lastnih računalnikih. Če svojega računalnika nimate, nam to sporočite ob prijavi.

Izvajalca tečaja

Prof. dr. Grega Bizjak je profesor in predstojnik Laboratorija za razsvetljavo in fotometrijo na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Kot pedagog raziskovalec in strokovnjak je na področju notranje in zunanje razsvetljave v Sloveniji in svetu prisoten že preko 20 let.

Doc. dr. Matej B. Kobav je zaposlen v Laboratoriju za razsvetljavo in fotometrijo na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani.
Profesionalno se ukvarja predvsem z meritvami in načrtovanjem notranje in zunanje razsvetljave.

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na začetnem tečaju DIALux: 180,00 EUR + 22% DDV

plačilo na transakcijski račun EZS: 02010-0011333543

Tečaj vključuje 8 ur praktičnega dela na računalniku in bo potekal, dne 18. 04. 2019 in 19. 04. 2019, gradivo na USB ključku – z navodili, potrdilo o udeležbi.

Da bi omogočili udeležencem tečaja aktivno sodelovanje na predavanju, je število udeležencev omejeno na 10. Priporočamo čim bolj zgodnjo prijavo, s katero si boste zagotovili udeležbo na tečaju.

Prijave zbiramo do 3 dni pred začetkom tečaja.

V primeru premajhne udeležbi si pridržujemo pravico do odpovedi seminarja!


Scroll to Top