18.04.2018

Strokovno izobraževanje: Projektiranje, vodenje del in nadziranje del za protieksplozijsko zaščito

Elektrotehniška zveza Slovenije in Inženirska zbornica Slovenije se zavedata pomena poglobljenega strokovnega izobraževanja tudi na področju protieksplozijske zaščite in to za vse sodelujoče stroke pri graditvah novih in obnovah obstoječih objektov, ki so zaradi tehnološkega procesa eksplozijsko ogroženi.

Skupaj razpisujeta strokovno izobraževanje namenjeno vsem projektantom PO4.

Izobraževanje je namenjeno:

• gradbenim projektantom ali arhitektom
  • projektantom tehnologije in strojnih naprav ter sistemov
  • projektantom električnih naprav in sistemov

Poglobljeno strokovno izobraževanje priporočeno tudi pooblaščenim inženirjem različnih strok, kot projektantom in vodjem del ter nadzornikom del pri graditvi objektov ter naprav in postrojev v eksplozijsko ogroženih prostorih.

Več informacij in prijavnico dobite na spletni strani IZS: http://www.izs.si/izobrazevanja/izobrazevanja-izs/izobrazevanje/?izoId=MSE-18%2F08

Datoteke