11.10.2017

Zmaga študentov FE na mednarodnem tekmovanju EUREL - IMC

EUREL vsako leto organizira mednarodno tekmovanje International management cup (IMC) v strateški poslovni simulaciji za študente in mlade elektroinženirje, katerega se že tretje leto zapored udeležujejo tudi slovenske ekipe.
Gre za strateško simulacijo, ki jo podjetje Siemens uporablja za usposabljanje svojega kadra, saj pokriva vsa področja upravljanja kot so raziskave in razvoj, proizvodnja, trženje in prodaja. Simulacija se je začela s spletnim predtekmovanjem, ki je trajalo šest tednov, finale na Švedskem pa tri dni. Zmaga tista ekipa, ki ima po poslovnih odločitvah na koncu tekmovanja najvišjo tržno vrednost podjetja.

Letos je to uspelo slovenski ekipi v sestavi Tilna Pugelja, Anžeta Stražarja, Gala Eržena Pajića in Vida Pugelja.

Čestitamo!

Vir: http://www.fe.uni-lj.si/aktualno/novice/2017092114322381/